Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Afgelopen week ben ik er ‘s avonds 2 keer op uit geweest en ja 2 keer in de uiterwaarden en ook de Rijnhaven weer even aangedaan en dat om weer ff lekker met de bigstopper te prutsen. Van de week als de luchten gunstig zijn wil ook nog een keer een rondje over de campus doen. Afgelopen dinsdag ben ik eerst even langs de haven gefietst en vervolgens de uiterwaarden in gewandeld en kwam daar nog een kudde koeien tegen en verder de gebruikelijke roeiers weer en ook kwam er nog een vrachtschip langs. Naast de landschappen nog een paar industriële plaatjes gemaakt en een verticale panorama van 4 opnames en nog een paar creatieve bewerkingen gedaan in Lightroom.

Zateredag avond nog naar het andere deel van de uiterwaarden geweest om wat wolkenluchten en de zonsondergang vast te leggen. Ik heb heerlijk rondgewandeld en nog een paar mooie beverburchten gezien, 3 in totaal waarvan er eentje wel heel groot was.

De lucht was erg grijs en zat behoorlijk dicht en ik stond hier op het punt om weer naar huis te gaan maar toen ik terugliep brak de lucht open en kon ik toch nog een paar mooie plaatjes schieten.

Volgende week wordt het een tripje naar de gevangenis en de week erna is de meet en greet met mijn eigen facebookclubbie Stads, Land, lucht en zeegezichten en zoals ik al zei kan het best zijn dat ik er de komende week nog ff opuit ga.

Vind je het nu leuk wat ik doe en laat zien dan kun je me onder andere volgen via facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Follow my blog with Bloglovin.

Ik wens jullie nog een fijne zondagavond.

 

Groetjes Robert

 

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x