Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Ik wilde al een tijdje een lensbal of een kristallen bal kopen maar iedere keer bleef het erbij. Op de Professional imaging zag ik ze liggen en daar toch maar eentje van meegenomen. Daarna lag die keurig op de kast of op mijn bureau omdat ik niet goed wist wat ermee te doen. Natuurlijk probeer je dan iets te verzinnen wat anderen (nog) niet gedaan hebben of beter gezegd om iets creatiefs mee te gaan doen. In dit laatste geval is Youtube natuurlijk een mooie inspiratiebron. In de afgelopen tijd ben ik dus druk gewesst met lichtstaafjes, ledlampjes, glasplaten, spiegels en natuurlijk de lensbal. Hieronder een mooie selectie.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden en ga binnenkort nog wat dingetjes uitproberen. Afgelopen Vrijdag is de lensbal ook meegeweest naar Rotterdam en heb daar ook een paar mooie plaatjes kunnen maken.

Naast de lensbal ben ik nog met een paar projectjes bezig maar daarover meer in mijn volgende post. Kun je niet wachten? volg me dan op onder andere: facebooktwitterinstagram, of  Volg me via Bloglovin.

Dit was het weer voor vandaag, fijne avond.

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x