Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Vorige maand heb ik 2 lee filters aangeschaft een little (6 stops) stopper en een big (10 stops) stopper. Deze stonden al lange tijd op mijn verlanglijstje en heb ze nu eindelijk aan kunnen schaffen. Natuurlijk gelijk op pad geweest en de foto hieronder is de eerste foto die ik met de little stopper in combinatie met mijn zomei bigstopper heb gemaakt.

Ik heb deze foto zo’n aan het eind van de middag gemaakt, bijna tegen zonsondergang aan. De  zon brak wat door de wolken heen en op een gegeven moment kreeg je van die mooie stralingen te zien. Ik gauw naar 1 van de kribben lopen en éénmaal terplaatse was ik toeschouwer van een prachtig spel tussen zon en wolken.. 

Een dag later ben ik er nogmaals op uit getrokken maar dan meer in de avond, zo vlak na het eten om onder andere nog wat meer te spelen met de little stopper. Op onderstaande foto’s wilde ik de stroming van het water vastleggen. Van deze twee vind ik de onderste het mooist.

En uiteraard kunnen ook nu de panorama’s niet ontbreken. De onderstaande foto heb ik gemaakt omdat het net leek of er in het water kleine poeltjes lagen welke door de reflectie een mooi oranje effect gaven.

En de laatste foto van vandaag laat zien hoe de avond overgaat in de dag, 

Ik heb zo’n vermoeden dat ik vanaf volgende week er weer wat vaker op uit kan, de klok gaat weer vooruit dus ‘s avonds weer meer tijd om al die zonsondergangen vast te leggen.

Kun je niet wachten dan kun je op onder andere mijn facebookpagina of instagram al een aantal nieuwe foto’s terugvinden waaronder een hele mooie van Rotterdam,  maar ook op andere sociale media kun je het een en ander terugvinden. waaronder google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Volg me via Bloglovin.

Zie ik je gauw op 1 van mijn pagina’s?

Wil je een keer met mij op pad of heb je zin in een fotoshoot verzorgd door mij neem dan even contact met mij op, we kunnen een buitenshoot doen maar ik heb ook een kleine studio dus binnen is ook geen probleem.

fijne avond

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x