Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Aan alle mooie dingen komt altijd veel te snel een einde. Zo was het ook met onze vakantie, het ene moment zit je te genieten van een ijskoud biertje op een terrasje aan de boulevard en het andere moment zit je weer op kantoor.

Schrale troost is dat we in september er nog een weekje tussenuit piepen.

op een van de laatste dagen ben ik richting de haven van Puerto del Carmen gewandeld, dat was nog een stevige wandeling waar ik onderweg natuurlijk nog een serie foto’s heb gemaakt..

dit was deel III en tevens laatste deel van de lanzarote foto’s. Volgende keer gaan we terug naar Rotterdam, niet 1 maar 2 keer zelfs.

Wil je helemaal niks missen van al dit moois dan kun je me volgen op de diverse sociale media zoals  facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Volg me via Bloglovin..

Wisten jullie trouwens al dat ik ook hele mooie portretten kan maken? dus wil je zelf een keer op de foto of weet je iemand neem dan even contact op via het contact formulier. Prijs voor een studio shoot voor 1 of 2 personen is 50 euro. Een bruiloft of zwangerschaps shoot kan ook kortom er is veel mogelijk.

Wil je een keer met mij op stap dan kan dat uiteraard ook, stuur me maar een prive berichtje. Wil je meer een soort van workshop ook dat kan neem ook hiervoor even contact op voor meer info en de kosten hiervoor komen we wel uit.

Dit was hem weer mensen, ik zeg prettig weekend tot de volgende

Groet

Robert

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x