Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Tijdens onze vakantie ben ik alleen met een excursie meegegaan en een tweede excursie hebben we met zijn drieën gedaan. De tweede excursie (De zuidtoer) vond ik het mooist van de twee.

De eerste excursie ging voornamelijk over de Kunstenaar César Manrique, over hem ik online ontzettend veel te vinden dus daar ga ik het verder niet over hebben. Deze man heeft vele goede dingen gedaan voor zijn Lanzarote. Ook ging het over het huis van Omar Sharif. Dit huis is in werkelijkheid 1 dag van hem geweest maar gaat nu door het leven als het huis van Omar Sharif, bijzonder toch?.

De noord route. Jameos del Agua, Guinate Tropical Park, Haría, vallei der 1000 palmen

De tweede excursie ging over de vulkanische geschiedenis van de Lanzarote en de andere kanarische eilanden. We zijn onder andere bij een Restaurant geweest die de warmte van de lava gebruikte om op de bakken, heel bijzonder. Natuurlijk hebben een mooie toer gemaakt door het beschermde gebied en daar de mooie landschappen kunnen zien.

De zuid route. Nationaal Park Timanfaya, De zoutpannen Las Salinas del Janubio, El Golfo, Los Hervideros.

Dit zijn wel heel veel foto’s om te bekijken maar anders kom ik er nooit doorheen. Ik loop behoorlijk achter met de blogs. Er komt nog een deel 3, dan nog een woetstok blog, en 2x een rotterdam blog en dan nog een blog over de trip naar de waddenkust afgelopen dinsdag.

Dus wil je helemaal niks missen van al dit moois dan kun je me volgen op de diverse sociale media zoals  facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Volg me via Bloglovin..

Wisten jullie trouwens al dat ik ook hele mooie portretten kan maken? dus wil je zelf een keer op de foto of weet je iemand neem dan even contact op via het contact formulier. Prijs voor een studio shoot voor 1 of 2 personen is 50 euro. Een bruiloft of zwangerschaps shoot kan ook kortom er is veel mogelijk.

Wil je een keer met mij op stap dan kan dat uiteraard ook, stuur me maar een prive berichtje. Wil je meer een soort van workshop ook dat kan neem ook hiervoor even contact op voor meer info en de kosten hiervoor komen we wel uit.

Dit was hem weer mensen, ik zeg tot de volgende

Groet

Robert

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x