Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Twee maanden geleden sinds mijn laatste post, dus tijd voor een update. In juni zijn we op Lanzarote geweest voor een heerlijke vakantie. We hebben genoten van het eiland, de sfeer het eten en drinken en natuurlijk van elkaar. We hebben heerlijk gewandeld, geshopped, uitgerust, gezwommen en alles wat bij een vakantie komt kijken. Maar natuurlijk heb ik ook heerlijk kunnen fotograferen. Onder andere bij het vliegveld waar de vliegtuigen aankwamen en 10 meter boven je over heen denderden, of de grillig mooie kustlijnen. Ik zou graag nog een keertje terug willen.

Dit is een selectie van de eerste 2 fotowandelingen

Trouwens gaat de hele website een update krijgen, ben nog even aan het zoeken naar hoe en wat maar daarover later meer. de portfolio’s en de slides op de hoofdpagina gaan zowiezo veranderen. Daarnaast wil ook meer fotoshoots gaan doen. dus wil je zelf op de foto of weet je iemand neem dan even contact op via het contact formulier. Prijs voor een studio shoot voor 1 of 2 personen is 50 euro. Een bruiloft of zwangerschaps shoot kan ook kortom er is veel mogelijk.

Wil je een keer met mij op stap dan kan dat uiteraard ook, stuur me maar een prive berichtje. Wil je meer een soort van workshop ook dat kan neem ook hiervoor even contact op voor meer info en de kosten hiervoor komen we wel uit.

Hier laat ik het even bij voor nu, er volgt binnenkort weer een blog met deel 2 van de lanzarote foto’s. Wil je me volgen? dat kan op verschillende Sociale media zoals facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Volg me via Bloglovin.

Ik zeg geniet nog even van de plaatjes en stay tuned.

see you

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x