Vorige week donderdagavond ben ik op pad gegaan om de zonsondergang weer eens vast te leggen en ging hiervoor naar één van mijn favoriete plekken in de uiterwaarden. Omdat ik ietwat aan de late kant vertrok kwam ik net op tijd aan.
RST_Sunset Dreams-18 augustus 2016-1 (Custom)Hierna nog een klein stukje doorgefietst en daar over het prikkeldraad geklommen om op een mooi plekje mjin camera met statief neer te zetten. De lucht begon al een beetje te kleuren.RST_Fatal attraction-18 augustus 2016-1 (Custom)In de verte kwamen er nog 2 chanooks voorbij snorrenRST_Sunset Dreams-18 augustus 2016-3 (Custom)En kort daarna kwam er iets meer rood in de lucht.RST_Sunset Dreams-18 augustus 2016-4 (Custom)Toen besloot ik om een stukje verderop de gaan staanRST_Sunset Dreams-18 augustus 2016-5 (Custom)Nu had ik rechts voor me een kudde koeien staan en/of liggen die al dan niet rustig aan het grazen waren. Niks aan het handje totdat deze koeien ergens van schrokken en mijn kant op kwamen denderen. Omdat ik het zekere voor het onzekere wilde nemen pakte ik mijn camera met statief op en wilde terug over het prikkeldraad klimmen echter bleef een van de statief poten achter het prikkeldraad steken, ik verloor mijn evenwicht en mijn statief met de camera erop viel met de voorkant van de lens op de grond.IMG_20160819_195738 (Small) IMG_20160819_195843 (Small)Het resultaat één kapotte lens en één kapot statief en achteraf bleek er ook nog schade aan mijn camera te zijn, de flits schoen lijkt het niet meer te doen en de ingebouwde flitser wil niet meer uitklappen. Maar ik had gelukkig geen schade opgelopen en na wat lelijke woorden keek ik nog even om me heen en hoewel ik even geen zin meer had in foto’s maken toch nog even een andere lens op de camera gezet om de maan en nog wat gouden licht vast te leggen.RST_Sunset Dreams-18 augustus 2016-8 (Custom)

RST_Sunset Dreams-18 augustus 2016-7 (Custom)

Meer foto’s van mij zien of mij volgen kan onder andere via facebook, google+, twitter, instagramPinterest of  Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

Translate »