Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

had ik als voornemen om eens per 2 weken een blogje te plaatsen en dan lukt het me de eerste keer niet eens. Pfff tijd gaat ook zo ontzettend snel, ik bedoel we zitten al weer bijna op de helft van April en dat terwijl ik de oliebollen van oud en nieuw nog proef. Ik nog wel steeds aan het fotograferen en aan het experimenteren met mijn Lee filters. Ik ben vaak hier in de uiterwaarden te vinden omdat dit gewoon lekker dichtbij is en op de fiets binnen een paar minuten ter plekke ben. Ik heb geen auto of rijbewijs dus moet ik de rest met het ov doen, geen ramp maar ‘s avonds gaat het me dan voor andere locaties die verder weg zijn niet lukken.

Vandaag gaan we even terug naar de 29e van Maart. er zat wat mooie bewolking in de lucht en dat is voor mij meestal genoeg om de deur uit te gaan. Gelukkig is het nu niet meer zo vroeg donker.

als ik richting de Rijn ga staan er in de weilanden vaak koeien te grazen, ik vond dit wel een mooi plaatje met die spiegeling.

Langs dit zelfde slootje staan iets verderop wat wilgen lang het water, deze keer kwam te gouden gloed van de wolken in de zon precies in het slootje.Verderop langs het pad naar de rijn kom je langs de nevengeul of hoe dat ook heten mag en hier kun je veel watervogels vinden en als het water rustig is een schitterende spiegeling.Wat is het toch een schitterend gebied. Toen ik eindelijk aankwam op één van de kribben zag ik in de verte drie mannen in kano’s aan komen.

Bij het passeren hebben we elkaar begroet en toen ik omdraaide om nog een laatste foto te knippen kwam er een paraglider aanNu was ik al een uur onderweg en nog steeds geen filter gebruikt en het begon al licht te schemeren. dan toch maar de little stopper op de lens geschroeft en nog een paar long exposures geschoten.

Het was weer een mooie avond, ik heb hier genoten van de rust aan het water, dat is zo ontzettend fijn.

Goed ik heb nog wat in te halen dus ipv over 2 weken volgende week weer een nieuwe weblogpost.

Ik zeg tot dan maar wil je meer van mijn foto’s bekijken kun je me op diverse sociale media terugvinden onder andere op facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Volg me via Bloglovin.

Fijne avond

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x