Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Ik hoef natuurlijk allang niet meer te zeggen dat de uiterwaarden en bijzonder mooie plek is om te fotograferen en al helemaal met mooie wolkenluchten en als je die wolkenluchten kan combineren met long exposures (lange sluitertijden) dan is het helemaal een pracht. Maar eerst even bij het “Muurtje” wezen kijken.

Hier stond het water nog vrij hoog, maar inmiddels is dit niet meer het geval, en aangezien de kou zal er onderhand wel een laagje ijs liggen. Op onderstaande foto is ook al een laagje ijs te zien maar dat was nog te verwaarlozen.Soms is het verbazingwekkend hoe snel er een regen of hagelbui kan ontstaan maar het levert wel mooie plaatjes op, zoals deze hagelbuien Ik ontdekte wel dat mijn filters niet helemaal ok meer waren dus heb ik een setje lee filters aangeschaft. Deze al een klein beetje uitgeprobeerd maar meer hierover in de volgende blog. Laatst met Kyan ook nog een rondje door de stad gelopen en hij wilde wat nieuwe foto’s van hem. Dus het fotograferen gecombineerd met een lekkere stadswandeling

Dat was het dan weer voor deze keer, vorige week niet toegekomen aan het maken van een blogje dus nu twee keer zoveel kijkplezier. Volgende keer meer over de nieuwe filters en een paar mooie zonsondergang foto’s

Kun je niet wachten kun je op onder andere mijn facebookpagina of instagram al een aantal van deze foto’s terugvinden maar ook op andere sociale media kun je het een en ander terugvinden. waaronder google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Volg me via Bloglovin.

Heb je een vraag, wil je een keer gefotografeerd worden of wil je een keer met mij op pad dan kun je me altijd een berichtje sturen.

Fijne avond gewenst

 

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x