Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Het Stormt

Omdat het een lekkere binnenblijf dag was kon ik mooi aan mijn website sleutelen en heb ik een aantal cosmetische probleempjes op kunnen lossen. Terwijl ik hiermee bezig was kwam er een boeking binnen voor een bruidsreportage, hoe leuk is dat? Het begint zowiezo qua fotografie weer wat los te komen alsof het seizoen weer begint ofzo. MIsschien heeft het te maken met de aanstaande lente, ik weet het niet en kan het denk ik ook niet goed uitleggen. Zo’n gevoel is dat je weet wel, de Professional Imaging is weer aanstaande, en de 23e een superleuke studiodag in Peer met een aantal leden van de Cool Click groep en in April onze break naar Italië, kortom allemaal dingen om naar uit te kijken. Ook ben ik nog steeds bezig met een groot project die ik nu voor 75% klaar heb en heb ik vorige week onze Burgermeester met zijn wethouders mogen fotograferen hier in het gemeentehuis, Ik moet nog wel even wachten op toestemming alvorens ik hier een foto van kan laten zien.

Wel heb ik eerder deze week hier op de campus een serie foto’s gemaakt ook voor het project waar ik mee bezig ben maar heb voor mezelf ook een paar plaatjes geklikt. En heb in de week hiervoor nog een torenvalk  en ooievaar vast kunnen leggen.

O, ja de Ganzerikjes waren ook nog van de partij. Het was een bewolkte dag en bij de torenvalk heb ik omhoog gefotografeerd omdat deze in een boom zat vandaar de witte achtergrond, nou ja dat witte is dus de bewolking. Met wolken zou het er zo uit hebben gezien

 

Dat was het weer voor vandaag,, qua website heb ik nog een lijst met todo die hopelijk in de komende week wat korter wordt. Vooralsnog geen fotoplannen voor de komende week maar daar kan altijd nog verandering in komen. De foto’s van de Campus komen in de volgende post aan bod. Kun je hier niet op wachten check dan mijn facebookpagina want hier heb ik er al een aantal geplaats.

 

Fijne week gewenst.

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x