MyCloudHet roer moet om, het is te veel, te tijdrovend en te ingewikkeld. Ik hou van Fotografie en ik hou van webloggen en helemaal om mijn fotografie te verwerken in mijn weblog. Maar ik had een website in het nederlands, eentje in het engels, een facebook pagina in het nederlands en in het engels en zit ik ook nog eens op google+. Ik stop met mijn oude weblog op http://www.robert-1968.nl, mijn nederlandse facebook pagina robert stienstra fotograferen en meer haal ik uit de lucht. Hier op deze plek wil ik eens per week een weblog schrijven zowel in het engels en in het nederlands en laat verder de foto’s voor zich spreken. Ook op mijn facebookpagina zal ik de items zowel in het nederlands als in het engels plaatsen en dit zal ik ook op google+ doen.

Things has to change, it’s too much, too time-consuming and too complicated. I love photography and I love blogging and to combination of those two things together. I also had a website in Dutch, one in English, a facebook page in dutch and english and I am active on google +. I quit my old blog on http://www.robert-1968.nl, I will take my Dutch facebook page robert stienstra shooting and more offline. On this page I will write a weblog every week both in English and in Dutch and let the photos speak for themselves. Also on my facebook page I will post the items both in Dutch and in English and I will do the same with my share on Google+

Leave a Reply

Translate »