Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Zitten we dan weer zo aan het eind van het jaar, laten we alles nog eens de revue passeren. Is het een goed of een slecht jaar geweest vraag ik me dan af, het is een moeizaam jaar geweest dat zeker, mede door mijn burnout waarvan ik nog steeds herstellende ben want ik voel me nog steeds de oude niet. Maar ook door familie omstandigheden is het moeizaam geweest en is het eigenlijk nu nog. Het stoppen van mijn werk is ook een moeizaam proces geweest.

En ik hoor je vragen “Zijn er ook leuke dingen geweest?” Die zijn er zeker geweest, Woetstok bijvoorbeeld, ik ben gevraagd om de show te fotograferen en wat een feestje is dat geweest, voor de volgende editie ben ik ook al weer gevraagd. En de mooiste vakantie die ik tot nu toe heb gehad in Noorwegen, een vakantie om nooit meer te vergeten. Ik ben in augustus voor mezelf begonnen en mijn bedrijf loopt redelijk goed en heb al meer omzet gedraaid dan ik had verwacht. In Oktober hebben we Berlijn bezocht, wat een prachtstad is dat, we hebben hier ontzettend veel gezien en beleefd. Qua fotografie heb ik denk ik ook weer wat stapjes vooruit geboekt, zeker met het fotograferen van modellen / mensen. Dit is iets waar ik vroeger niet aan moest denken, nu wordt dat steeds meer een dingetje.

Natuurlijk kan zo’n eindejaarsverhaal niet zonder foto’s, want ik ben en blijf natuurlijk fotograaf. Dus neem ik jullie mee in mijn top 12 van 2019


Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December

Afgelopen jaar heb ik ontzettend veel leuke, interessante en inspirerende mensen ontmoet en hoop dat dit ook in 2020 het geval gaat zijn, Ik kijk uit naar het nieuwe jaar en ik heb zin om erop uit te trekken, met vrienden of met Cool Click, nou ja dat zijn ook een soort van vrienden. Verder wil ik de activiteiten van mijn bedrijf verder uitbreiden en ga ik volgende maand weer solliciteren.

 

Een hele fijne jaarwisseling gewenst en wees in godsnaam voorzichtig met vuurwerk, wie weet zie ik je volgend jaar op één van de fotowalks, gewoon onderweg of misschien wel in mijn studio.

Tot volgend jaar.

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x