Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Zo dan, het was de bedoeling dat ik inmiddels 2 posts verder zou zijn dan deze, Ik had nog een post beloofd over het hoge water maar dat hoge water werd hoge nood. 1 van mijn harde schijven heeft het begeven en helaas was dit mijn fotoschijf. Inmiddels heb ik de schijf vervangen en draait alles weer zoals ik het graag heb maar daar ging nogal wat tijd inzitten. In eerste instantie heb ik mijn backup teruggezet echter bleek deze corrupt te zijn, niks aan het handje dan maar de reserve backup toch, better safe than sorry zeg ik altijd maar. Deze backup was in orde tot ik erachter kwam dat mijn projectmap verdwenen was ai dat was wat beroerder want hier staan alles klantfoto’s op. Gelukkig maak ik hiervan een backup naar de cloud en kon ik deze weer terugzetten. Daarna alle klantfoto’s weer opgezocht en in de juiste mappen geplaatst en gisteravond was ik eindelijk weer klaar. Erg vervelend maar het had veel vervelender kunnen zijn, dus nu maar steeds backups checken de komende tijd.

Maar goed hoog water in de Rijn zorgt altijd voor mooie plaatjes van de uiterwaarden die dan vollopen, als er dan ook nog onstuimige weersomstandigheden zijn wordt het helemaal een feestje. Natuurlijk niet alleen hoog water plaatjes maar ook wat gevogelte en dergelijke.

Dat was het voor nu weer eventjes, het is tijd om de sportschool ff in te duiken, oh en van het weekend probeer ik nog een blogje te maken met de foto’s van de studiodag in België, hier hebben we een fantastische dag beleefd en ik heb een paar zeer mooie foto’s gemaakt. Nieuwsgierig geworden? Kijk (en like) dan op mijn facebookpagina want hier staan al een aantal foto’s van deze shoot.

 

Bedankt weer voor het lezen en bekijken van mijn weblog en tot de volgende maar weer.

 

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x