Eerste blog van het jaar en laat ik beginnen met jullie het allerbeste voor 2016 te wensen, en ik ben benieuwd wat mij dit jaar te wachten staat. In ieder geval staat er nu 2 spannende dingen gepland. De eerste zal plaatsvinden in april waar 2 van mijn foto’s onderdeel zijn van een fototentoonstelling, dat is geweldig is het niet? 2 van mijn foto’s tussen de 88 andere, het tweede evenementt is in december en hou ik mijn eigen tentoonstelling met 9 of 10 van mijn Foto’s. Helemaal geweldig natuurlijk maar tegelijkertijd ook een probleem want welke foto’s moet ik kiezen? En dan nog iets leuks, van mijn vriendin heb ik een nieuw statief gekregen en ik kan je niet vertellen hoe blij ik hiermee ben en hoeveel ik van haar hou. Ik kan niet wachten om dit nieuwe balhoofd statief uit te proberen, ik hoop dat dit komend weekend kan. Genoeg van de chit-chat, Tijd voor een paar foto’s, stadspanoramas genomen in mijn woonplaats Wageningen en zijn onderdeel van de foto’s uit mijn vorige post.

First blog of the year and let me start by wishing you all the best for 2016, and I wonder this year will bring me. 2 exciting events are planned. The first will take place in April where two of my photos are part of a photo exhibition, that is great isn’t it? Two of my photos among 88 others, the second event is in December and I will hold my own exhibition with nine or 10 of my photos. Totally awesome ofcourse but also a problem because which pictures should I choose? And then something nice, my girlfriend gave me a new tripod and I can not tell you how happy I am with this and how much I love her. I can not wait to try out this new ball head tripod, I hope I can do this in the next weekend. Enough of the chit-chat, Time for a few photos, city panorama’s taken in my hometown Wageningen and these pictures are part of the pictures from my previous post.

IMG_20160105_171702 IMG_20160105_171621

RST_Wageningen-03 december 2015-1 (Custom)

RST_Wageningen-03 december 2015-1-4 (Custom)

Vind je mijn weblog en/of foto’s leuk kun je me volgen via facebook, google+, twitter, of instagram. / If you like my blog and / or pictures you can follow me via facebook, google+, twitter, or instagram

See u after the weekend.

Leave a Reply

Translate »