Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

inmiddels zitten we al weer in de tweede week van het jaar 2020. Ik ben benieuwd wat dit jaar voor ons in petto heeft. Ik ben in ieder geval begonnen met een foto project waarvan de deadline op 30 juni ligt, zowiezo heb ik nog een bruidsreportage in Maart en in februari een studiodag in Peer (België) met de vrienden van Cool Click. Volgende week nog een paar kleine opdrachtjes. Dus ik ben lekker bezig met mijn bedrijf, zowel voor als achter de schermen..

Op het laatst van het oude jaar nog een fototripje gemaakt naar Rotterdam met mijn goede vriend en fotomaat Dirkjan. Rotterdam blijft me aantrekken, ik weet niet wat het is maar de hele kop van zuid tot aan de hef is gewoon een prachtgebied om te fotograferen, en ik kan er nog steeds niet genoeg van krijgen.

Ik heb in ieder geval zin in dit jaar, en kijk nu vooral uit naar de studiodag in België, hier heb ik echt superveel zin in.

Je kan van alles op de hoogte blijven door me te volgen, dit kan onder andere op facebooktwitterinstagram, of  Volg me via Bloglovin. Natuurlijk kun je me altijd boeken voor een fotoshoot, portret of profielfoto.

Fijne zondagavond.

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x