Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Zo de eerste dag van januari zit er al weer bijna op. Ik begin dit jaar met een nieuwe website, ok hij is nog niet af maar het begin is er. Verder ga ik me het komende jaar meer toeleggen op het fotograferen van landschappen en stadsgezichten dit onder andere samen met mijn facebookgroep en hoop ik daarnaast ook nog af en toe leuke mensen te verwelkomen in mijn thuisstudiootje. Heb je vragen, opmerkingen, wil je een keer op de foto of misschien wil je een keer samen op pad dan mag je altijd contact met me opnemen. Op 17 december ben ik met een bevriende fotograaf naar het Amsterdam light festival geweest en daar heb ik deze plaatjes kunnen maken.

Het was een ontzettend leuke en gezellige avond met vrienden. Overigens is het de bedoeling dat ik weer wekelijks een blogje plaats, de laatste tijd was dit er een beetje bij ingeschoten maar vanaf nu weer elke week een update. De komende tijd zal de website er nog beter uit gaan zien en worden de nu nog missende menu items aangevuld.

Oh en je kan me natuurlijk ook volgen via de diverse sociale media facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Follow my blog with Bloglovin.

Tot gauw.

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x