Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Inmiddels is er weer een nieuw jaar aangebroken, ben benieuwd wat ik dit jaar mag fotograferen.

Ik realiseerde me dat mijn laatste post van 30 oktober is, dus een dikke 2 maanden geleden. Dit komt omdat ik weinig op pad ben geweest de laatste 2 maanden. Ik ben in november met mijn vrouw opeen stedentrip naar parijs geweest en eigenlijk in december maar zeer weinig weggeweest.

Inmiddels heb ik wel een nieuwe Camera, ik had een Nikon d7100 en heb nu een Nikon D7200 waar ik uiteraard erg blij mee ben. De eerste foto plannen zijn al gemaakt en we hebben onze vakantie geboekt en dit jaar gaan we naar Noorwegen.

Omdat dit een fotoblog is, laat ik nu wat parijse plaatjes zien.

Spreek jullie snel weer, enne maak er wat van in 2019.

Groet Robert

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x