Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Fotografie en fotobewerking zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met fotobewerking kun je net dat beetje extra jus aan je foto meegeven. Maar naast dat beetje extra jus kan er nog zo heel erg veel meer en hier heb ik me de afgelopen tijd wat meer in verdiept.

Neem nou dit panoramische stadsgezicht van Rotterdam.Op zich niks mis mee, maar een beetje saai is deze foto wel dus in eerste instantie vroeg ik mijn eigen af hoe deze foto er met een mooie spiegeling uit ging zien. En deze foto heb ik al op mijn flickr en facebookpagina staan. wow, op zich erg mooi, althans dat vind ik zelf. Maar vorige week dacht ik hmm, nog steeds best wel saai maar iedere keer als ik naar Rotterdam ga is het of stikbewolkt of het regent of het is glashelder. Toen bedacht ik me dat ik nog foto’s had met een mooie lucht.Hoe gaaf zou het Rotterdamse stadsgezicht zijn met deze wolkenlucht en dan ook nog eens met die mooie spiegeling. Dat moet toch waanzinnig mooi zijn.

Ik heb naar aanleiding van deze foto’s ontzettend veel reacties gekregen en nadat ik deze op mijn instagram en flickr postte ging ie (viral wil ik niet zeggen) maar op insta is ie in drie groepen gefeatured en op flickr zat ie al heel snel in de explore. Maar tussen alle oohhhss en aahhhs en insanes en magics kreeg ik ook een paar kritische reacties.

bijvoorbeeld dat de lucht niet echt was en de lucht klopte niet met de omgeving qua tijd. Maar niemand repte over de spiegeling. In de maas is het onmogelijk om zo een spiegeling te krijgen maar de lucht is wel echt, oke misschien het blauw iets donkerder gemaakt en iets meer contrast erin maar beide foto’s zijn ongeveer bij het begin of net voor het beging van het blauwe uur gemaakt.

Ik vind het erg leuk om hier mee bezig te zijn, kost veel tijd om dit te maken want de eerste pogingen leken helemaal nergens op maar oefening baart kunst.

 

Vind je het leuk wat ik doe en laat zien dan kun je me volgens op de sociale media via facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Volg me via Bloglovin.

Heb je een vraag, wil je een keer gefotografeerd worden of wil je een keer met mij op pad dan kun je me altijd een berichtje sturen.

Nog een hele ffijne avond gewenst

Groetjes

Robert

(Fotograaf en Beeldmaker)

 

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nldazuu

Hej Robert, kijk die spiegeling dat was bekend, ben er een jaar of twee dankzij uitleg van Marco van Dijk ooit ook mee begonnen. Die spiegeling prima…. die vette lucht erachter sja is een kwestie van smaak…. en denk ik door het te heldere deel…. ook oogt het voor mij niet in balans want je snijdt het water wat ruw af….. enneh leuke blog…en erg creatief gedaan… ik vind je blue hour zeker niet saai verre van zelfs!

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x