Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

24 Juni een spontane wandeling door utrecht. Vanaf Vaartsche rijn langs de grachten met een tussenstop voor een hapje en een drankje naar Utrecht centraal station. We waren met zijn drieën, ikzelf (natuurlijk),  Berlinda en Rob. En het was hartstikke mooi weer voor een lekkere stads wandeling.

Onderweg kwamen we een oude bekende tegen die aan de gracht woont en die we eerder hadden gefotografeerd bij een fotowalk een jaar eerder en de dame in kwestie herkende ons. Leuke bijkomstigheid is dat ik haar als violiste op tv heb gezien bij het Toppers 2019 concert waar wij (ik en mijn vrouw) ook zijn geweest.

Later kwamen we bij een andere gracht waar een dame druk bezig was om iets van speksteen te creeëren en ook van haar mochten we een aantal foto’s maken nadat we hadden beloofd de foto’s te zullen mailen. En dan natuurlijk nog de gekkigheid van Rob.

Uiteraard zijn de eerste en tweede foto bewerkt, maar ik vind vooral de 2e foto erg geslaagd, bij het station hingen een aantal afbeeldingen en Rob ging er zo voorstaan alsof het bijna lijkt dat hij de hand van de dame vast heeft. Hieronder kun je de before en after bekijken.

Dan de rest van de foto’s natuurlijk

Al met al weer een geslaagd uitje zal ik maar zeggen, maar dat is bij de Cool Click groep bijna altijd wel het geval. Dit was het weer voor deze week volgende week neem ik jullie weer eens mee naar Rotterdam en dat wordt weer een beetje industrieel. Hou mijn blog en/of facebookpagina de komende tijd goed in de gaten want er komt een heuse give-away aan, spannend toch!

Tot de volgende maar weer.

Groetjes

 

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x