Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Een tijdje geleden ontving ik een mailtje van de fotofabriek of ik intresse had om een product van hun te testen en te reviewen. Kijk dat is altijd leuk natuurlijk, dus heb ik geantwoord dat ik dit erg leuk zou vinden. Enige tijd daarna ontving ik een mailtje met instructies, het ging om retroprints. Ik mocht twee setjes van 8 foto’s samenstellen dus in totaal 16 foto’s. Ik heb er voor gekozen om 8 landschapsfoto’s en 8 portretfoto’s in te sturen.

Het bestellen ging echt super gemakkelijk via de website https://www.fotofabriek.nl/producten/fotos/retroprints/retroprints/  kom je op de beginpagina van de retroprints terecht. Wat mij betreft een heldere frisse en overzichtelijke pagina. Met aan de linkerkant een fotostrip met wat voorbeelden en zelfs een youtube filmpje en onder verschillende opties.

De setjes beginnen vanaf 8 stuks tot maximaal 100. Het is allemaal lekker overzichtelijk en gemakkelijk te bekijken. Door op de begin nu knop te drukken kom je in de opmaak omgeving. En krijg je een keuzeschermpje

Als je op Autofill klikt krijg je de mogelijkheid om afbeeldingen toe te voegen, kies dan 8 foto’s die je op de computer hebt of je kunt eventueel foto’s van instagram of facebook toevoegen. Ik heb er voor gekozen om dit vanaf mijn pc te doen. Als je overigens op blank project klikt kun je handmatig de foto’s toevoegen.

Dan klik je op nu vullen en krijg je de mogelijkheid om aanpassingen te doen en om eventueel nog pagina’s toe te voegen. Het zijn bijna vierkante foto’s dus zul je waarschijnlijk aanpassingen moeten doen, dit doe je door op het plaatje te klikken om te verschuiven. Eventueel kun je nog leuke cliparts, achtergrond foto of een achtergrond kleur toevoegen

Vervolgens klik je op bestellen dan wordt er op de achtergrond een controle uitgevoerd en krijg je melding dat je project drukklaar is. nog even op verder klikken en dan wordt alles geupload. Uiteraard moet je nog wel even een account aanmaken waar ook je uploads bewaard worden.

Éénmaal besteld en betaald is het een kwestie van wachten (in mijn geval was het 2 dagen later) tot ze in de bus vallen. De foto’s waren prima verpakt in een bubbelenvelop en in deze envelop zat een plastic envelop waar de 2 setjes in verpakt zaten.

De Fotootjes zien er erg mooi uit en hebben veel weg van een Polaroid, Ik was verrast over de kwaliteit van deze prints op mooi stevig papier met mooie kleuren. Vooral de portretten komen mooi tot hun recht in deze retrostijl, de landschappen wat minder maar daar zijn deze retroprints denk ik ook niet voor bedoeld.

De Fotofabriek is een mooi bedrijf gevestigd in Groningen. Ze leveren allerlei fotoproducten in een mooie kwaliteit en is wat mij betreft een dikke aanrader.

Wil je nu ook deze retroprints bestellen kan dat hier:  https://www.fotofabriek.nl/foto-afdrukken/ of kijk eens rond op de website https://www.fotofabriek.nl Of Misschien wil je wel een fotoboek maken kijk dan hier: https://www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken/.

Momenteel hebben ze trouwens een mooie vaderdagactie en krijg je 25 procent korting op geselecteerde producten klik voor deze leuke actie hier: https://www.fotofabriek.nl/korting-en-acties/#vaderdagcadeaus.

 

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x