Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Jullie zaten natuurlijk met spanning te wachten op het vervolg van Deel 1. Zoals ik aangaf konden we na de lunch aan de slag met het fotograferen van Modellen. Geen Professionele maar beginnende modellen en een dame met al wat meer model ervaring. Komt goed uit want ben zelf ook pas begonnen met het fotograferen van portretten en dergelijke.

Onder begeleiding van een paar ervaren fotografen gingen we aan de slag. Er stonden verschillende opstellingen waar we mee konden werken. In eerste instantie beetje met de meute meegeklikt, maar uiteindelijk ook zelf aan de slag gegaan en ik moet zeggen dat ik niet ontevreden ben met het resultaat, en met sommige foto’s ben ik zelfs zeer content als ik dat zo mag zeggen.

Dit zijn,

Lonne, Berlinda, Franka en Nikki,

Voor in mijn thuisstudio heb ik inmiddels ook een octabox en een beautidish met verschillende grids gekocht.

Om dit setje uit te proberen zoek ik nog 1 of 2 mensen die willen poseren op TFP basis. (jij mooie foto’s van jou en ik foto’s voor gebruik op sociale media) Intresse? stuur me dan even een berichtje via het contact formulier of via een prive berichtje op facebook.

Ik denk dat ik kan zeggen dat het een zeer geslaagde dag is geweest.

iedereen nog een heel fijne avond gewenst.

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x