Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Op zondag 20 januari was er een foto event georganiseerd door één van de leukste facebookgroepen Cool Click Events.

het was om 11 uur verzamelen op Arnhem Centraal en na een korte welkomst speecht van Gerrit de Groot gingen we fotograferen. We hebben veel foto’s gemaakt van het schitterend mooie Arnhem Centraal station. De bedoeling was om tot een uur of 1 te fotograferen om daarna van een lunch te genieten in het Roadhouse in Arnhem om daarna aan de slag te gaan met (foto) modellen.

Mijn bedoeling was om iets kleins te eten, maar kreeg een enorme dish met friet, saté en nog meer lekkers eromheen. En met een goed gevulde maag konden we weer aan de slag.

Maar eerst natuurlijk de foto’s van het zeer fotogenieke centaal station te Arnhem.

In mijn volgende blog komen de foto’s van de verschillende modellen aan bod.

Nog wel even mijn dank voor de organisatie van dit event en iedereen die hier aan mee heeft gewerkt. Het was een fantastische dag. En wat was het leuk om iedereen weer even te zien.

Fijne avond nog.

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Peter

Prachtig Robert. Als ik jouw foto’s zie, heb ik er echt spijt van dat ik het station overgeslagen heb. Sommige van je foto’s doen me denken aan elementen van Gaudi in de Sagra Familia. Heel mooi gevat door je.
Gr.
Peter van de Watetlaat

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x