Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.
Familiedag

Familiedag

Op de laatste zondag van mei was ik geboekt om een familiedag te fotograferen in tuin de Hoge Waard te montfoort.  Het weer was goed en bij vlagen scheen de zon behoorlijk, de sfeer zat er goed in. Na een verkenningsrondje op het terrein wist wat de mooiste plekken waren om de familie te fotograferen. Na de toespraak door één van de familieleden kon ik eerst iedereen verzamelen voor een groepsfoto, dit is altijd een hectisch gebeuren. Na de standaard groepsfoto heb ik iedereen een paar keer laten springen. Dit ziet er op de foto natuurlijk erg leuk uit maar het creëert ook een hoop vrolijkheid en dat is dan weer goed voor de algehele stemming. Daarna heb ik alle gezinnen en koppeltjes voor de camera gehad, er was een schommel, een brugje met zo’n bloemenboog erover en een bankje bij een grote vijver, dit zijn natuurlijk de leuke plekken om foto’s te maken.

Tussen het fotograferen door werd ik goed verzorgd met hapjes en drankjes, al met al een zeer geslaagde dag als je het mij vraagt. En deze familie heeft een hele berg met leuke foto’s als herinnering aan deze dag. Een paar dagen later heb ik de foto’s via wetransfer verstuurd en kreeg al gauw een bericht dat de familie zeer tevreden was met de foto’s.  Ik blij de klant blij, wat wil je nog meer. Dus heb je ook een familiedag en wil je hiervoor een fotograaf inhuren, stuur me dan even een berichtjes.

In de tussentijd zijn we op vakantie geweest naar schotland, (daarover meer in mijn volgende blog) en toen we terug waren kreeg ik nog een berichtje dat er een presentje onderweg is. Dit omdat de foto’s zo goed waren bevallen, natuurlijk was ik stomverbaasd want dat verwacht je niet.

Er is mij verteld dat er ook nog een flesje wijn bij hoort. Dat is geweldig toch, ik kan je niet vertellen hoe goed dit voelt en op deze manier wordt ook bevestigd dat ik op de goede weg ben. Ondertussen was ik ook in de gelegenheid om een nieuwe lens aan te schaffen en ik vond het tijd voor nieuwe visitekaartjes. De lens die ik kocht is een 50mm lens van Viltrox, ik moet deze nog uitproberen want daar ben ik nog niet aan toe gekomen.

De eerste indruk van deze lens is prima, ik had al een paar reviews bekeken op youtube en het leek allemaal dik in orde. Ik ben dan ook heel benieuwd naar de resultaten die ik ga maken met deze nieuwe aanwinst.

Visitekaartjes

Het was ook tijd voor nieuwe visitekaartjes, op de oude stond te veel tekst en eigenlijk was de tekst te klein om goed te kunnen lezen. Tijd voor een upgrade dus, na een paar uurtjes denk en puzzelwerk kwam ik tot het volgende ontwerp.

In mijn volgende blogjes ga ik het hebben over onze vakantie naar schotland en eindelijk kon het Woetstok festival weer doorgaan. Woetstok is een muziekfestival wat georganiseerd wordt door wageningers voor wageningers, Ook de bands die optreden komen uit Wageningen of hebben banden met Wageningen. Maar daarover meer in één van mijn volgende berichten.

Website

Ik ben nog steeds bezig om verbeteringen op mijn website door te voeren, zo kun je nu rechtstreeks een shoot boeken en inplannen en zijn ook de foto’s op de frontpage voor een deel vervangen. Voor mijn bruidsfotografie heb ik een aparte pagina gemaakt die je in het menu kan terugvinden. Er zullen nog onderdelen verdwijnen of vervangen worden zodat alles wat overzichtelijker wordt.

Portfoliodag

Dan ben ik ook nog bezig met het organiseren van een portfoliodag voor modellen, fotografen en muahs. Dit gaat op 2 oktober plaatsvinden in de loads te krommenie. Voor deze dag dag ben ik nog op zoek naar een aantal modellen (mannelijk en vrouwelijk), en is er nog plek voor 3 fotografen. Fotografen betalen 50 euro voor deelname. Er is ook nog plek voor 1 of 2 muahs. Wil je meedoen of weet je iemand die wellicht mee wil doen dan hoor ik dit graag. Dit kun je me laten weten door bijvoorbeeld een reactie onder dit bericht of via whats app op nr 0645565470.

 

Voor nu laat ik het hier even bij.

Fijne dag

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x