Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Zoals we allemaal doen wil ik ook nog even terugkijken naar het jaar 2017. Een jaar met een paar succesjes op fotografie gebied. Via werk aan de muur een aantal keer een foto verkocht, Ik heb een foto verkocht aan een deens architectenbureau, foto’s verkocht aan de organisator van een whiskey event , op het kantoor waar ik werk hangen 4 van mijn foto’s welke door mijn werkgever zijn aangekocht en natuurlijk mijn eerste bruiloft en dat smaakt naar meer en ben dan ook van plan om hierin verdere stappen te ondernemen. Hoe en wat weet ik nog niet maar daar wordt druk over nagedacht. Ik neem jullie nog even mee door de 12 maanden met 12 foto’s in willekeurige volgorde.

Ik wens iedereen een fantastisch 2018. Wil je me volgen op de sociale media dan kan dat via facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Volg me via Bloglovin.

Heb je een vraag, wil je een keer gefotografeerd worden of wil je een keer met mij op pad dan kun je me altijd een berichtje sturen.

Fijne avond gewenst

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
René Vos natuurfotografie

Een fraai overzicht Robert. Ik hoop dat je in 2018 verder mag gaan op het ingeslagen fotografiepad en al je plannen mag verwezenlijken.

Groet, René.

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x