Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.
Even pauze!

Even Pauze!

Even pauze!Het klopt dat ik een tijdje geen berichten heb gemaakt en dat ik even pauze heb genomen met betrekking tot het maken van berichten. De reden is omdat ik er eventjes geen zin meer in had!. Maar dat betekent niet dat ik niet heb gefotografeert of niet met fotografie bezig ben geweest.

In tegendeel, we zijn inmiddels een aantal keer op pad geweest om te experimenteren met het slingeren van staalwol, ik ben in de studio bezig geweest om een aantal ideeën uit te werken  en ben ik pas geleden een middagje op het Zandvoortse strand geweest om daar lekker te fotograferen.

Ook loopt mijn shop op Werk aan de muur lekker door en heb ik bijna elke maand wel 1 of 2 sales. Achter de schermen ben ik nog steeds druk met het opnieuw inrichten van mijn website om een wat strakker geheel te krijgen en ook mijn webshop gaat opnieuw ingericht worden. Wat de website betreft is er nog een hoop te doen en ik hoop dat alles in de loop van de maand mei klaar is.

Op zoek naar klanten!

Naast dit alles ben ik ook druk met het uitbreiden van mijn netwerk en probeer ik wat aan klanten te winnen maar helaas gaat dit (nog) niet van het welbekende leien dakje. Dus als jullie iemand weten die op zoek is naar:

  • Een fotoshoot
  • Een profielshoot
  • vrienden / vriendinnen fotoshoot
  • lifestyle shoot
  • Productfoto’s
  • Een foto voor aan de muur
  • Omgevingsfoto’s (landschappen, stadsgezichten)
  • Een bruidsreportage

Zou ik het enorm op prijs stellen als jullie diegenen met mij in contact kunnen brengen zodat ik die mooie foto’s voor hun kan maken. Via het tabje Mijn werk kom je terecht op een overzichtpagina met een selectie van mijn fotowerk. Deze selectie kun je bovenin sorteren op onderwerp (Ook deze pagina gaat nog aangepast worden).

Eigenlijk gaat de hele website op de schop maar dan in kleine stapjes.

Apparatuur!

Vorige maand heb ik er nog een 50mm lens bijgekocht met de z-vatting, deze 50mm lens is van het merk Meike en heb ik voor een prikje op de kop kunnen tikken met dank aan cameraoccasion en ben ik nu een trotse bezitter van een fieldmonitor. Over deze field monitor wil ik nog een soort van review schrijven als ik deze een paar keer heb gebruikt, wat nu nog niet het geval is. Daarnaast staan er nog een 85mm en een behoorlijke zoomlens op de lijst voor mijn fullframe camera en ben ik aan het kijken voor een ander statief.

De K&F Concept (statief merk) die ik heb begint kuurtjes te krijgen, de middenkolom zit bij tijden vast zonder dat hier een reden voor is en een van de poten kan niet meer omgedraaid. Maar het statief staat onderaan de lijst.

Plannen!

Voor de komende periode heb ik plannen zat, de avondklok gaat er volgende week af en kunnen we weer wat langer op pad en kunnen we voorzichtig plannen gaan maken voor de workshop die ik al een tijdje in het hoofd heb. Binnenkort gaan we weer met staalwol aan de slag en mag ik voor een drukwerk bedrijf een review gaan maken voor één van hun producten en zoals ik al zei ga ik zelf nog een soort van review maken over de fieldmonitor die ik onlangs gekocht heb.

Foto’s

Natuurlijk kan een blog over fotografie niet zonder foto’s en daarom wilde ik vandaag een paar product en food foto’s laten zien, hier heb ik het in het begin van deze post al even over gehad.

Zo jullie zijn weer helemaal up to date, binnenkort plaats ik een nieuwe post met foto’s van het staalwol slingeren en er komt nog een post met foto’s van Zandvoort, oh en aanstaande zondag gaan we ook weer wat leuks doen. Dus hou de website of mijn facebookpagina in de gaten voor de updates.

 

Tot snel

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x