Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Dit jaar heb ik me laten overhalen om naar de Elfia te gaan, tot een uur voor vertrek wist ik nog niet of ik zou gaan, twintig minuten voor vertrek nog een ticket gekocht en hup naar de bus, onderweg nog ge-apped naar Dirkjan (vriend van me) ik wist dat die ook zou gaan en hij stelde voor om met hem mee te rijden, wel zo gezellig toch.

Ik was er nog nooit geweest en wist niet wat ik moest en kon verwachten maar het ging de de verwachting ver te boven, wat een sfeer en wat een leuke mensen, druk dat wel maar wat heb ik een mooie dag gehad. Natuurlijk had ik wel foto’s van eerdere jaren gezien maar vanaf de foto krijg je geen sfeer mee. Ik had het album al in mijn portfolio gezet maar zal hem hier ook nog ff delen.

Wat een moeite sommige mensen erin hebben gestopt, het is echt ongelooflijk. Wel jammer van het weer want vooral in de middag werd het af en toe behoorlijk koud, ik ben rond 7 uur weer richting station gegaan maar daar had ik achteraf nog wel een klein beetje spijt van omdat er nog een mooie lasershow was die avond en deze heb ik helaas moeten missen. Mooie reden om volgend jaar weer terug te gaan.

De modellen waar ik de naam en mailadres heb gekregen hebben hun foto’s inmiddels gekregen. Zie je jezelf en wil je de foto stuur me dan even een berichtje via het contact formulier of via een pb op mijn facebookpagina dan zorg ik dat je deze foto zo snel mogelijk krijgt.

Ik zoek nog iemand in de buurt van wageningen die model wil staan in mijn studio. Dit zal op TFP basis zijn, dan heb ik foto’s ter referentie en jij heb dan een set mooie foto’s van jou. Intresse of weet je iemand die intresse heeft neem dan even contact op via het contactformulier of een pb op mijn facebookpagina.

je kan me trouwens ook volgen op onder andere:
facebooktwitterinstagram, of  Volg me via Bloglovin.

Elfia was geweldig. tot volgend jaar.

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x