Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.
fotoshoot
Fotoshoot in den Haag,

Het is tegenwoordig een behoorlijke uitdaging om een fotoshoot te organiseren vanwege Covid19. Maar het is de organisatie van deze fotoshoot gelukt om een leuke, leerzame en vooral een corona proof shoot op te zetten.

De locatie voor dit festijn was het mooie Best Western Hotel in Den Haag waar we een aantal kamers tot onze beschikking hadden waar we 1 op 1 konden shooten.

‘s Ochtends gingen de dames eerst in de make-up en dit werd verzorgt door 2 mua’s (make-up artists)gedaan. Dit waren  Simona Alina en Camellian SFX

Iedereen had inmiddels een mooie plek gevonden om de spullen (lees flitsers, statieven, reflectieschermen en dergelijke) neer te zetten en in te stellen. Daarna was het wachten tot de modellen klaar waren om gefotografeerd te worden.

Er werd nog een lekkere lunch verzorgt door het hotel, met lekkere broodjes en zelfs een lekker kroketje zat erbij, soep kon ook maar die heb ik niet genomen.

Na de lunch konden we weer lekker verder met fotograferen en ik heb zo nu en dan ook bij de andere fotografen de kunst afgekeken en gekeken hoe hun het doen.

Zelf heb ik ook weer enorm veel opgestoken en dan vooral qua aansturing van een model of het geven van aanwijzingen, ik had hier erg veel moeite, nu nog steeds wel iets maar door tips en tricks van verschillende mensen gaat dit steeds beter en beter.

Als je dan eenmaal aan het fotograferen bent is de tijd ook supersnel voorbij en bleek weer eens dat er eigenlijk te weinig uren in een dag zitten en dat de goede ideeën vaak te laat komen.

Genoeg getypt weer, tijd voor een paar plaatjes.

De modellen die ik heb gefotografeerd zijn: Smooches D’amore, Vera van VelzenAthina Mae en Lydie Djamba

Ik heb weer een superdag meegemaakt, en  ik heb mijn nieuwe camera goed uit kunnen proberen. Gister ben ik nog met een vriend van me naar 2 schepen in Rotterdam en Schiedam geweest maar daar over meer in de volgende.

Wil je meer lezen over mijn nieuwe camera, kijk dan hier even.

 

 

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x