Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Toen Stefan mij vroeg of ik ook aan bruidsfotografie deed zei ik “Nee” maar dat ik dit wel een keertje wilde doen. Vervolgens vroeg hij mij of ik zijn bruiloft wilde fotograferen. Ik heb hier over getwijfeld maar toch ja gezegd. Maar hoe ging ik dit aanpakken, nooit gedaan en zeg nou zelf het is toch wel een ding(etje), je kan de volgende dag niet ff terug om het over te doen. Deze bruiloft is inmiddels ruim 3 weken geleden en kijk nog steeds met een fijn gevoel terug en heb het ervaren als een zeer intensieve maar zeer mooie ervaring en heb een paar ontzettend leuke mensen leren kennen. Het bruidspaar heeft inmiddels de foto’s en zijn nog steeds enorm enthousiast over de foto’s en dat is natuurlijk een mooi compliment.

nog een leuke bijkomstigheid, omdat het hele gezelschap met de trein van station Utrecht Lunetten naar Utrecht centraal reisde en de conductrice dit zo ontzettend leuk vond en een foto heeft gemaakt welke een paar dagen later in de Metro verscheen.

Een kleine impressie

Wil je nou ook eens een fotoshoot neem dan gerust contact met me op. Wil je me volgen op de Sociale media kijk dan eens op facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Volg me via Bloglovin.

Fijne avond

 

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x