Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.
Drukwerknodig

Drukwerknodig deel 2,

Na mijn vorige review van Drukwerknodig.nl mocht ik nog een product uittesten. Deze keer koos ik voor dibond aluminium omdat dit een mooie strakke uitstraling geeft en net als de vorige keer ben ik ook nu super tevreden over de kwaliteit en deze keer ook over de service van drukwerk nodig.

In eerste instantie was de afdruk iets aan de warme kant maar na een mailtje richting drukwerknodig kreeg ik de mogelijkheid om de foto iets aan te passen en ontving ik een nieuw exemplaar waar ik helemaal tevreden over ben. De foto die ik deze keer heb gekozen is er eentje met een stadsgezicht van Nijmegen welke ik ook in de shop op werk aan de muur heb staan.

Natuurlijk vind ik dit zelf een mooie plaat en op print ziet deze foto er nog mooier en levendiger uit en staat goed aan de muur in mijn kantoor waar ik deze print voor de gelegenheid even heb opgehangen.

De prints worden goed verpakt verstuurd in schuimfolie met hoekbeschermers van een stevig schuimrubber zodat het product onbeschadigd bij je thuis aankomt. Bovendien zit er in deze verpakking een handig ophang systeem

De website:

De website van drukwerknodig ziet er rustig en overzichtelijk uit, ze bieden een scala aan printmogelijkheden. Van bierviltjes tot muismatten, van wijnfles etiketten tot bierglazen je kan het zo gek niet bedenken. Maar ook fotoprints op o.a. Canvas, forex, foto in lijst, Foto op hout, fotobehang, fotoframe, fotoprints, fotovergroting, kalenders, kurk, plexiglas, tegeltjes, textielposters en dus ook dibond.

 

De keuze is gemakkelijk te maken door in het menu te kiezen voor fotoproducten en (voor deze review) vervolgens op dibond. In dit menu klik je vervolgens op de grote oranje button om je product samen te stellen.

 

Nu krijg je een keuze om direct een ontwerp te maken of als je een ontwerp hebt om de prijs te berekenen, maar voor deze gelegenheid kiezen we voor direct ontwerpen. Hier krijg je een overzicht met de beschikbare maten waar je uit kunt kiezen.

(Er staat nog 1 extra maat op de website maar die kon ik er helaas niet op krijgen maar dat is een panorama van 30 x 20 die je ook nog kan kiezen)

Als je de maat hebt gekozen kom je in de editor waar je je foto kunt uploaden en checken of de resolutie voldoende is voor het gekozen formaat. Zorg er in ieder geval voor dat je een goede of nog beter een uitstekende resolutie hebt. Hoe hoger de resolutie hoe mooier de print wordt.

Ook kun je er voor kiezen om een collage te maken waarbij je gebruik kunt maken van allerlei cliparts en teksten en dergelijke. De keuzes hiervoor vind je aan de linkerkant in de blauwe menubalk. Als je helemaal tevreden bent kun je op bestellen drukken om het bestelproces te starten. Ook dit laatste is kinderlijk eenvoudig en het lijkt mij niet nodig om hier nog verder aandacht aan te geven omdat dit allemaal voor zich spreekt.

Eenmaal besteld, dan heb je de print binnen een paar dagen in huis en/of aan de muur hangen.

Om een lang verhaal kort te maken is drukwerknodig.nl een duidelijke, overzichtelijke en gemakkelijke site om je prints of printproducten te bestellen. Eenvoudig en snel bestel je op drukwerknodig.nl. Daar komt nog bij dat de service naar mijn persoonlijke mening en ervaring ook erg goed is en als ik dan ook iets af wil laten drukken voor bijvoorbeeld een klant dan is de kans erg groot dat ik dat bij drukwerknodig doe.

Dit was mijn 2e product review voor drukwerknodig, mijn eerste review voor drukwerknodig betrof het forex product en deze kun je hier teruglezen.

Later deze week volgt er weer een gewone blogpost welke natuurlijk zal gaan over onze mooie en fijne vakantie naar Italië. De komende tijd gaat er veel veranderen omdat ik een nieuwe baan heb gevonden, dit is een fulltime baan en dus stop ik met part timen bij Postnl. Deze week werk ik nog voor Postnl en vanaf volgende week ga ik bij Expert werken.

Dan komt er nog een bruiloft  shoot aan en gaan we begin oktober een lightpaint sessie doen op een hele toffe locatie. Ook ga ik weer verder knutselen aan mijn domewheel, de resultaten tot nu toe vind je hier 

Dit was het eventjes voor nu, houd de website of mijn facebook pagina in de gaten voor alle updates.

 

Nog even de linkjes van drukwerknodig

Tot de volgende.

 

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x