Mijn laatste zin van mijn vorige week dat ik in de komende dagen nog wel een blogje zou posten, nou sorry maar dat is er een beetje bij ingeschoten. Intussen zitten we al volop in de herfst met af en toe van die mooie herfstige luchten, we hebben marketgarden en de world wide photowalk inmiddels ook al weer gehad en hier hebben jullie nog maar weinig van gezien tenzij je me volgt op mijn facebookpagina en voor het fotoalbum hiervan stuur ik je even naar mijn facebookpagina en als je daar dan toch bent zou het leuk zijn om de pagina een like te geven. Vorige week en deze week veel aan de rijn geweest om te fotograferen zowel bij zonsopkomst en zonsondergang.

zonsopkomst (tip als je op een foto klikt kun je met de pijltjestoetsen bladeren)

rst_zonsopkomst-uiterwaarden-24-september-2016-7-custom
Het eerste licht van de dag

rst_zonsopkomst-uiterwaarden-24-september-2016-4-custom

rst_zonsopkomst-uiterwaarden-24-september-2016-1-custom
De voormalige steenfabriek

rst_zonsopkomst-uiterwaarden-24-september-2016-8-custom

rst_zonsopkomst-uiterwaarden-24-september-2016-6-custom

rst_zonsopkomst-uiterwaarden-24-september-2016-2-custom
Mooie zonsopkomst

rst_zonsopkomst-uiterwaarden-24-september-2016-3-custom

rst_zonsopkomst-uiterwaarden-24-september-2016-5-custom
Come fly with me to the sunrise

En dan nog een paar van de zonsondergang. Tijdens deze shoot vond er om mij heen een drenkeling oefening plaats van Rijkswaterstaat, de kanovereniging, brandweer en ambulance en moest een beetje om de mensen heen fotograferen.

rst_sunset-rijn-28-september-2016-1-custom

rst_sunset-rijn-28-september-2016-1-2-custom

rst_sunset-rijn-28-september-2016-1-3-custom

rst_sunset-rijn-28-september-2016-1-4-custom

rst_sunset-rijn-28-september-2016-1-5-custom

Twee van de foto’s van deze Zonsondergang zijn  gefeatured bij twee Instagram groepen en werden op instagram erg vaak bekeken en kreeg heel veel leuke respons op deze foto’s. Dan heb ik vorige week een aantal van mijn lenzen verkocht (dit waren lenzen die ik niet meer gebruik) en daarvoor in de plaats heb ik een Tokina 12-24 groot hoek lens gekocht en heb ik een mooi nieuw statief gekocht. Nu nog een mooi filter setje (inmiddels ook besteld) en dan kunnen we er weer even tegenaan. Ik heb zo het gevoel dat het een mooie herfst gaat worden. De eerste foto’s gemaakt met mijn Tokina lens vind je in mijn volgende blog ergens volgende week denk ik.

Wil je die nu al bekijken volg me dan op facebook, google+, twitter, instagramPinterest of  Follow my blog with Bloglovin.

Tot de volgende blog dan maar weer.

 

Fijne avond

Leave a Reply

Translate »