Jeetje het is al weer meer dan drie weken geleden sinds ik mijn laatste blog heb geschreven, hoog tijd voor een updatetje dus. Door allerlei prive zaken is er weinig tijd voor fotografie geweest en als ik wel even tijd had was het weer te slecht om er op uit te trekken en die tijd heb ik gebruikt om me wat meer in portretfotografie te verdiepen omdat ik daar wat meer mee wil gaan doen. Afgelopen zaterdag heb ik van een buurtbewoner een paar rollen lila behang gekregen waarmee ik een achtergrond heb gemaakt. Deze achtergrond is inmiddels ook uitgeprobeerd en heb ik dochterlief weer weten te strikken voor een leuke fotoshoot. Daarnaast heb nog 2 achtergronden en een kruk besteld, maar daarover meer in mijn volgende post en die zal gewoon weer volgende week zijn.

Gosh it’s already been over three weeks since I published my last blog, it’s about time for an update. Due all sorts of private thingies, there hasn’t been a lot of time for photography and when I did have some time had the weather was too bad to take off. And I used  that time immerse myself more in portrait photography because I want to do more with that. Last Saturday I got a few roles of lilac wallpaper from a neighbor, I used this wallpaper to create a background if you have new background it needs testing. I managed to get my daughter up for the camera and had a lot of fun doing a shoot. I also ordered 2 backrops from ebay and a stool but more about that in my next post wich will somewhere next week.12801262_10205236786589772_1305655064982520103_nCollage 2016-03-07 20_18_31

 

Vind je het nou leuk wat ik doe en wil je niks missen dan kun je mij volgen via facebook, google+, twitter, instagram. en sinds kort op Pinterest / Do you like what I am doing you can follow me via facebook, google+, twitter, instagram and also on Pinterest.

Catch you later..

Leave a Reply

Translate »