Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Zoals jullie misschien al weten kom ik graag in de Uiterwaarden en wandel ik graag langs de Rijn en kan zelfs zeggen dat het één van mijn lievelingsplekjes is in de buurt. Ik was er dit jaar nog niet geweest tot ik vorige week merkte dat na het eten de zon nog niet onder was en de lucht er goed uitzag en dat ik besloot om er even op uit te trekken. Ik heb een paar mooie plaatjes kunnen schieten waarvan er ééntje gefeatured was op instagram en dat geld trouwens ook voor één van de foto’s die ik in delft gemaakt had, maar dat terzijde.

Deze week ben ik ook begonnen met een 50mm challenge en het is dan de bedoeling om 50 dagen een foto te posten welke gemaakt is met een 50mm lens. Dit vond ik een leuke uitdaging en vandaag ben ik bij nr 5 aangeland. In mijn volgende post laat ik een aantal van deze foto’s zien. Oh afgelopen zondag had ik nog een close encounter met een Ooievaar en geprobeerd om van deze majesteuze vogel een paar foto’s te maken.

Wil je meer weten of zelfs meedoen met die 50mm challenge zoek dan even op facebook naar #nldazuu55mmchallenge of tag je foto’s hiermee op facebook. Vind je het nu leuk wat ik doe en laat zien dan kun je me onder andere volgen via facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Follow my blog with Bloglovin.

tot de volgende blog

Robert

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x