Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

De Maan heeft iets mysterieus over zich, dat is altijd zo geweest. Het hele heelal is natuurlijk een groot mysterie maar de maan is zichtbaar en sommige mensen voelen de aantrekkingskracht van de maan en zeker bij volle maan..

Maar bij speciale gebeurtenissen, lijken de aantrekkingskracht en de gevolgen groter te zijn. Ook bij fotografen wereldwijd heeft de maan een aantrekkingskracht, bij een verduistering, een close encounter (supermaan) of zoals laatst bij een bloedmaan. Duizenden fotografen trekken er dan op uit om dit op de gevoelige plaat vast te leggen en mijn facebook tijdlijn stroomt dan over van de maanplaatjes. 

Zo was ik eind juli ook van de partij, ik had dicht bij huis een mooi plekje gevonden en was een half uur voor de maan op zou komen paraat. Helaas duurde het nog wel even voordat de maan daadwerkelijk zichbaar was.

1 van de mooiere foto’s van de maan zelf.
Compositie van een deel van de cyclus

Een compositie van een aantal beelden (1 van mijn bedenksels)
Nog een bedenksel (ook een compositie)

Oke, niet heel erg veel foto’s maar het is dan ook alleen maar de maan, erg leuk om hier een avondje mee bezig te zijn. Trouwens in één van de volgende blogs neem ik jullie verder mee naar het universum maar eerst gaan we nog naar de waddenkust.

Wil je op de hoogte blijven van wat ik allemaal doe en meemaak volg me dan op de Social media zoals  facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Volg me via Bloglovin.

Wil je ook een keer op de foto, neem dan contact op voor mogelijkheden en prijzen. 

Dit was de blog weer voor deze week, maar stay tuned binnenkort meer.

Fijne avond

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x