Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Eind oktober, hmm lijk al weer lang geleden. Enfin eind oktober dus ben ik met Henriëtte naar ouwehands dierenpark in Rhenen geweest om eindelijk die panda’s eens van dichtbij te bekijken en dit was natuurlijk een mooie gelegenheid om die nieuwe lens eens goed uit te proberen. Het was een beetje een druilerige dag dus lekker rustig en we konden alles op ons gemakje bekijken.

Met de Bresser 60mm macro lens ben ik zeer tevreden en ben blij met deze aankoop. Toen was er nog het Deense avontuur waarover ik eerder al verteld heb maar kreeg twee weken geleden een mailtje met de gerenderde foto die ze gaan gebruiken voor een project.

De originele foto
De gerenderde foto

Ik krijg nog een link naar het project op hun website en dan kan ik denk ik meer laten zien. Tja en dan was daar de Bruiloft die ik mocht fotograferen, wat was dat gaaf om te doen zeg, gaaf maar ook intens en vermoeiend. De foto’s zijn inmiddels afgeleverd en kreeg zulke mooie reacties en ik kan wel zeggen dat ik trots ben op het resultaat. Maar daarover vertel ik jullie komende week meer. Wil je toch alvast een kijkje nemen Check dan mijn facebookpagina. voor een aantal van de foto’s.

Ik wens jullie allemaal een fijne zondag en ik zie jullie weer bij de volgende blog toch? en als je niet zo lang kan wachten kun je me volgen op facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Volg me via Bloglovin.

 

Groetjes

 

Robert

 

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x