Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Op 2 januari hebben we het chinese light festival bezocht in Ouwehands dierenpark in Rhenen. Wat hebben de bouwers en technici een mooie show neergezet. Prachtige verlichte scenes, gebouwen en objecten. Ik heb mijn ogen uitgekeken en kreeg maar niet genoeg van het fotograferen ervan.

De foto’s staan al in mijn Portfolio gedeelte maar zal ze hier ook nog even laten zien.

Dit waren trouwens ook de laatste foto’s die ik gemaakt heb met mijn Nikon d7100 omdat ik een nieuwe Nikon d7200 heb gekocht waar ik uiteraard enorm blij mee ben.

Anyway, we hebben een ontzettend leuke avond gehad. Ik heb in Januari helaas niet heel erg veel gefotografeerd maar onlangs wel een leuk foto uitje gehad met 1 van mijn favoriete facebookgroepen, waar ik een beetje heb kunnen oefenen met het fotograferen van portretten. Maar daarover de volgende keer meer.

Wil je trouwens een keer op de foto voor een schappelijk prijsje, neem dan rustig contact met mij op. Kijk voor de voorbeelden even in mijn portfolio bij de portretten.

Ik zeg tot gauw hier op mijn weblog of in mijn studio.

Fijne avond.

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x