Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Afgelopen zaterdag naar de Nieuwjaarsborrel geweest van CCC.fotounie. Gelukkig kon ik meerijden met een bevriende fotograaf maar door het slechte weer zijn we later vertrokken dan de bedoeling was maar dat mocht de pret niet drukken. Het was een fotografen nieuwjaarsborrel dus kregen we ook foto opdrachten die we in het van Abbemuseum uit moesten voeren en aan het eind van de dag de foto’s zonder bewerkingen rechtstreeks uit de camera inleveren, 5 stuks in totaal. De onderwerpen waren: Lines and Curves, Cijfers en Letters, beweging, Selfie, zwart wit en Portret. Voor mij een hele uitdaging omdat ik normaliter veelal landschappen en stadsgezichen fotografeer, maar ik denk dat ik een paar mooie plaatjes heb gemaakt. Na afloop was het gezamelijk opruimen om vervolgens richting nuenen te vertrekken om daar te genieten van een lekkere indonesische maaltijd en een drankje bij Ki Tan  Thuis. (de organisator). Kortom een ontzettend leuke, gezellige en inspirerende middag.

Watze en Gerrit, bedankt dat ik met jullie kon meerijden, Ki tan (en iedereen van de organisatie ) bedankt voor het organiseren en het lekkere indonesische buffet.

Hier alvast een paar van de foto’s, maar dit zijn niet de foto’s die ik heb ingeleverd voor de fotowedstrijd met de thema’s.

Vind je het nu leuk wat ik doe en wil je hier niks van missen volg me dan via  facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Follow my blog with Bloglovin.

tot volgende week

 

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
wddh2015

Mooie serie geworden met sterke bewerking!!

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x