Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.
Bruidsreportage

Bruidsreportage:

Op 3 mei jl mocht ik samen met DJfoto.eu weer een mooie bruidsreportage maken op landgoed Wickenburg in ‘t Goy. Een mooie plek voor een bruiloft en natuurlijk een mooie plek om een bruidsreportage te maken. De nostalgie straalt ervan af zal ik maar zeggen.

Van te voren hadden we het bruidspaar bij hun thuis een bezoek gebracht voor een kennismakingsgesprek en ook om hun dag door te nemen. Ze hebben hun wensen lijstje duidelijk kunnen maken en er was zelfs al een soor van draaiboek wat voor ons ook weer heel prettig werken was. We hebben van te voren ook een afspraak gemaakt met de trouwlocatie om even te kijken hoe deze locatie in levende lijve eruit ziet.

Wickenburg

Landgoed Wickenburg is een prachtig mooie locatie in ‘t Goy bij Houten en naar het schijnt een gewilde trouw locatie en wordt dan ook vaak als zodanig gebruikt. Het is een Authentieke, sfeervolle en romantische plek.

Op de dag van de bruiloft waren we goed op tijd aanwezig zodat we ons konden installeren om de nodige foto’s en video te maken. Familie en vrienden arriveerden in kleine groepjes en uiteindelijk kwam de bruid samen met haar vader ook aan. Ik heb me tijdens het fotograferen zodanig opgesteld dat niemand last van me heeft gehad.

Na de ceremonie werd de taart aangesneden en daarna was het tijd om te lunchen en wij mochten van zowel de taart als de lunch meegenieten. Maar ook tijdens de lunch heb ik de nodige foto’s kunnen maken.

Na de lunch hebben we alle gewenste familiefoto’s gemaakt en nog een aantal extra foto’s. Natuurlijk mocht de springfoto niet ontbreken welke weer voor hilarische taferelen heeft gezorgd.

Alle foto’s zijn inmiddels naar het bruidspaar gestuurd en ze waren zeer verrast over de foto’s en hebben op mijn facebookpagina een mooie recensie achtergelaten, en hier wordt ik dan weer heel erg blij van.

We zijn erg blij dat we deze bijzondere momenten vast mochten leggen en dat maakt het fotograferen en bijwonen van dergelijke intieme momenten zoals bruiloften of familiefeesten ook erg bijzonder.

Op naar de volgende, dus ga jij binnenkort trouwen of heb jij binnenkort een familiefeest en wil je hier een mooie foto / video reportage van, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden en kosten. Wij zullen er alles aan doen om jou mooie dag en de mooie momenten tijdens jullie mooie dag vast te leggen zodat jullie een visuele herinnering hebben aan deze dag.

Natuurlijk laat ik een kleine greep van de gemaakte foto’s zien.

Om wat meer van mijn bruidsfoto’s te laten zien heb ik speciaal hiervoor een aparte pagina aangemaakt waar je een aantal van mijn bruidsfoto’s kunt terugvinden. Hier vind je een kleine selectie van de verschillende bruidsreportages die ik tot nu toe heb mogen maken terug. Deze pagina vind je bij Bruidsfotografie in het menu van de pagina.

Ik heb trouwens speciaal voor mijn portret werk een extra instagram account aangemaakt en deze kun je uiteraard ook volgen. Dit account vind je hier. Bij deze wil ik dan ook nog even mijn Linktree met jullie delen met al mijn linkjes die voor mij belangrijk zijn.

https://linktr.ee/robert_stienstra_photography 

of scan de qr code

Vorige week mocht ik een familiefeest fotograferen, en ook hier heb ik weer supermooie plaatjes kunnen maken, maar daar vertel ik jullie in een volgende post meer over en die volgt hoogstwaarschijnlijk volgende week net voor onze vakantie. We vertrekken maandag over een week voor een mooie vakantie naar Schotland. Hopelijk kan in Schotland een paar mooie landschapsfoto’s maken, ik zelf ben nog nooit in Schotland geweest. We zijn er wel eens langsgereden toen we op weg naar Ierland waren, maar dit is ook al weer een behoorlijk aantal jaren geleden. ndschapsfoto’s maken, want dat is al weer een tijdje geleden.

Voordag ik het vergeet zeg, ik ben een fotoevenement aan het organiseren op 2 oktober. Wil je hier als model, muah of stylist(e) op TFP basis aan meewerken, stuur me dan even een berichtje. Je kan ook als fotograaf meedoen en dan betaal je 50 euro en neem ook hiervoor even contact met me op.

Hier laat ik het weer even bij ik zeg tot de volgende keer.

 

 

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x