Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Begin Juni, jaja ik weet dat dit al meer dan een maand geleden is, zoals ik dus al zei begin Juni maakten wij (mijn vrouw en ik) een fietstochtje naar een gebied waar we pas iets over hadden gehoord. Dit gebied heet de binnenveldse hooilanden en is een nieuw aangelegd natuurgebied. Dit nieuwe natuurgebied ligt tussen Wageningen, Ede en Veenendaal. We waren benieuwd en besloten een kijkje te nemen. Niet alleen in het natuurgebied maar we hebben er een leuke fietstocht van gemaakt en ik verbaasde me over het mooie landschap. Uiteraard had ik mijn camera mee en zo kon ik hier en daar wat foto’s maken. We kwamen van alles tegen, mooie vergezichten, een kronkelend watertje met een stroom versnelling, mooie natuur, waterjuffers en meer van dat soort. Ik vond het zo mooi dat ik een paar dagen later nogmaals hetzelfde rondje heb gefietst.

Toevallig zag ik afgelopen weekend een stukje over de Binnenveldse Hooilanden bij Buitengewoon op Omroep Gelderland. Best interessant. Wil je dit terug zien dan kan dit hier. Wil je meer informatie over dit unieke project dan kun je dit terug vinden op de website van de binnenveldse hooilanden. Je hoeft dus niet altijd ver van huis om mooie foto’s te maken of mooie natuur te spotten vaak kan dit dichterbij dan je denk.

Dan het volgende, vorige week kreeg ik een mail van studentendrukwerk.nl met eerst een compliment over mijn website en berichten en daarna de vraag of ik het leuk zou vinden om een produkt van hun te testen en hier een review over te schrijven. Daarnaast vroegen ze mij of ik dit kon combineren met een ludieke actie, ik kan je alvast vertellen dat er een ludieke actie komt met een echte give-away ter ere van het 1 jarig bestaan van Robert Stienstra Photography. Dus vergeet vooral niet mijn pagina te liken zodat je alles rond deze actie kan volgen. Wat het allemaal inhoud, hou ik nog eventjes geheim maar leuk is het wel.

nog even alle linkjes op een rij:

Mijn facebook pagina: https://facebook.com/robert.stienstra.photography
Buitengewoon over de hooilanden: https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2456662/Dit-natuurgebied-is-gemaakt-en-betaald-door-boeren-en-burgers
de website van de binnenveldse hooilanden: https://binnenveldsehooilanden.nl/
studentendrukwerk.nl: https://www.studentendrukwerk.nl/https://www.studentendrukwerk.nl/

Tot slot wil ik nog even melden dat ik de afgelopen tijd ontzettend veel heb veranderd en verbeterd op mijn website en zijn onder andere de fotoshoot pakketten gewijzigd maar ook de prijzen hiervan zijn gewijzigd. Je krijgt dus nu gewoon meer foto voor minder geld. Wil je mij supporten boek dan een leuke shoot en ik beloof dat je hier geen spijt van gaat krijgen.

dus tot snel hier op de website en in mijn studiootje.

 

 

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x