Op Vrijdag 4 november was de 2de Bergrace by night hier in Wageningen en ook deze keer heb ik een paar plaatjes geschoten bij dit mooie hardloop evenement. Hoewel het weer niet heel erg denderend was zat de sfeer er goed in. Een aantal van de foto’s zijn gepubliceerd op de website van Hoog en Laag, dit is een lokaal wekelijks krantje. Hier zijn een aantal foto’s die ik deze avond heb gemaakt.rst_bergrace-by-night-4-november-201604-november-2016-2-custom

rst_bergrace-by-night-4-november-201604-november-2016-9-custom

rst_bergrace-by-night-4-november-201604-november-2016-13

rst_bergrace-by-night-4-november-201604-november-2016-3-custom

En op 12 November heb ik mijn allereerste meet en greet georganiseerd met mijn facebookgroep Stads, Land, lucht en zeegezichten. De meet en greet vond plaats in Arnhem bij de John Frostbrug en later nog bij het stationsgebied. Het was niet een hele grote groep maar het was superleuk en erg gezellig. Na de tijd met een aantal mensen nog even in een leuk cafeetje nagezeten met een lekker drankje. Uiteraard hebben we ook gefotografeerd en hier zijn een aantal van de foto’s die ik gemaakt heb.

rst_meet-en-greet-arnhem-12-november-2016-10-custom

rst_meet-en-greet-arnhem-12-november-2016-1-custom

rst_meet-en-greet-arnhem-12-november-2016-2-custom

rst_meet-en-greet-arnhem-12-november-2016-3-custom

rst_meet-en-greet-arnhem-12-november-2016-5-custom

rst_meet-en-greet-arnhem-12-november-2016-8-custom

Ik heb trouwens het portfoliogedeelte van de website behoorlijk aangepast, Je vind hier onder andere het hele album van de bergrace en andere evenementen en categorieën. Ik zeg neem gerust een kijkje en laat het me weten als je vragen en/of opmerkingen hebt, dit via het contactformulier of via een reactie op facebook. Mijn volgende post zal helemaal in het teken staan van het Glow festival in Eindhoven dus genoeg redenen om me te volgen. Dit kan onder andere op Ik hoop dat jullie weer genoten hebben van mijn foto’s, ik heb in ieder genoten van het maken van deze foto’s. Vinden jullie het nu leuk wat ik doe dan kun je me onder andere volgen op facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Follow my blog with Bloglovin.

Tot gauw.

Leave a Reply

Translate »