Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Zo na een roerige tijd waarin we verhuisd zijn naar ons eigen (koophuis) en ons oude (huur)huis hebben opgeleverd is het weer tijd om de fotografie weer op te pakken. Nieuw huis, nieuwe studioruimte en natuurlijk nieuwe foto’s. Eerder hebben we tussen de klussen door een dagje dierentuin gedaan in Burgers zoo en daar de nieuwe mangrove bezocht, deze is echt heel mooi geworden je kan nu goed de lamantijnen zien en genieten van de duizenden vlinders. Van de lamantijnen geen foto’s helaas maar van de vlinders wel,

Ook Emma was gezellig meegegaan en die wilde natuurlijk ook op de foto

natuurlijk ook veel rondgelopen en ben er eerder achtergekomen dat ik eigenlijk nog lang niet klaar ben met het sorteren van de foto’s dus er zullen er binnenkort nog wel een paar volgen, ik heb er nog wel eentje van de welpjes van een goudjakhals die aan het vechten waren om een tak.

Afgelopen maandagavond heb ik favoriete stek aan de Rijn ook weer even opgezocht. De foto’s hiervan bewaar ik nog even voor de volgende blog.

Vind je het nu leuk wat ik doe en laat zien dan kun je me onder andere volgen via facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Follow my blog with Bloglovin.

Fijne avond

 

Groet Robert

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x