Naar aanleiding van een enorme leerzame en interessante lezing van Bas Meelker bij 055 photowalks, heb ik bedacht dat het anders moet. Fotograferen op een andere manier rustiger, beter voorbereid en voordat je de deur uitgaat bedenken wat je wil. Ik had eerder al bedacht dat het anders moest maar deze avond was een echte eye-opener. De vrijdags na deze lezing ben ik in de avond op pad gegaan, ik wist waar, ik wist hoe het enige wat ik niet wist was hoe de lucht ging worden en deze was helaas niet de moeite waard. Toch aan de slag gegaan en zo kon ik foto’s maken en genieten tegelijk.

As a result of a fantastic educational and interesting lecture given by Bas Meelker at my photoclub 055 photo walks, I figured it out, things has to change. Photographing in a different way calmer, better prepared and think about what you want ot photograph, where you want to photograph and how and all this before you head out. I had already figured that thinks had to change,  but this lecture was a real eye-opener. On the Friday after the lecture I went to this location in the evening, I knew where to go, I knew how to but the only thing I did not know was how the sky was going to be and this was unfortunately not worth it. Nevertheless I went to work and I took some pictures and meanwhile enjoy the evening at the same time.

RST_Nieuwe manier van werken-09 oktober 2015-8 (Small)

RST_Nieuwe manier van werken-09 oktober 2015-1 (Small)

RST_Nieuwe manier van werken-09 oktober 2015-2 (Small)

RST_Nieuwe manier van werken-09 oktober 2015-3 (Small)

RST_Nieuwe manier van werken-09 oktober 2015-7 (Small)

RST_Sunset-09 oktober 2015-1 (Small)

RST_Nieuwe manier van werken-09 oktober 2015-4 (Small)

RST_Nieuwe manier van werken-09 oktober 2015-5 (Small)

RST_Nieuwe manier van werken-09 oktober 2015-6 (Small)

In mijn volgende post is het weer eens tijd voor een studio shoot met ondere andere mijzelf, mis niks van dit alles en volg me via facebook, google+, twitter, of instagram / In my next post it is time for some studio shooting with my self as a subject. So don’t miss a thing and follow me on facebook, google+, twitter, or instagram.

2 thoughts on “Anders fotograferen / Photographing in a different way”

    1. Hetty,

      Als ik ergens ging fotograferen liep ik meer rond dan dat ik keek, in deze sessie heb ik van te voren bedacht wat ik wilde en vanaf welk punt. Zo kon ik fotograferen en genieten. Ook werk ik aan een andere manier van fotograferen maar daar ga ik in een volgende blog nog over vertellen.

      Dank je wel voor het lezen van mijn weblog

Leave a Reply

Translate »