Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Afgelopen zaterdag ben ik met Kyan naar de Professional Imaging geweest en afgelopen zondag de meet en greet van Life en Pixels op de zuidas in Amsterdam en dan doe ik nog mee met een challenge waar het de bedoeling is dat je elke dag een foto plaatst gemaakt met een 50mm lens. Kortom veel om te laten zien en dan moet ik even zeggen dat ik met de gemaakte portretten op de beurs erg blij ben. (met dank aan Studio 34x en divisionmodels.nl, Guido Wolter en Fabienne teeken) van de dames op de zwart/wit foto weet ik helaas de naam niet.

Het was een leuke beurs waar ik veel mensen heb ontmoet en ook is het altijd leuk om een praatje te maken met een aantal bekenden. Kortom een geslaagde dag.

Afgelopen zondag was dan de Meet en greet met facebookgroep Life on Pixels en deze vond plaats op de zuidas van Amsterdam dus voornamelijk architectuur met een eigen kijk op dingen.

Vandaag heb ik de 11e foto gepost in de #nldazuu50mmchallenge op facebook. Deze challenge is geinitieerd door facebook vriend Dave Zuuring. Het is erg leuk fotograferen met de 50mm lens je wordt er een soort van creatiever van. Volgende week laat ik in mijn weblog de foto’s zien die ik tot dan toe heb gemaakt in deze challenge.

Vind je het nu leuk wat ik doe en laat zien dan kun je me onder andere volgen via facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Follow my blog with Bloglovin.

tot de volgende blog

Robert

 

 

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x