Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Eind augustus begin september wilde het niet echt lukken met fotograferen, op de één of andere manier zag ik het niet en kreeg ik niet op beeld wat ik voor ogen of in mijn hoofd had. Het kwam er gewoon niet uit met als dieptepunt het tripje naar de zuidas in Amsterdam. Ik kwam thuis met 4 foto’s die enigszins toonbaar zijn.

Een paar dagen later vroeg een goede vriend van me of ik met het mee ging over de Campus hier in Wageningen, er waren een aantal gebouwen opengesteld vanwege het 100 jarig bestaan van de WUR en ook vanwege monumentendag. Tuurlijk ging ik mee en na een aantal clicks ging het inspiratieknopje weer om.

Het is een ontzettend leuke middag geworden en ben met een hele serie mooie architectuur foto’s thuisgekomen wat normaliter niet mijn onderwerp is. Sinds deze zondagmiddag zit ik weer vol goede ideeën en inspiratie.

Dank je wel Cees en Tonia voor deze leuke middag.

Vind je het nu leuk wat ik doe en wil je op de hoogte blijven volg me dan op de Social media zoals  facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Volg me via Bloglovin.

Wil je ook een keer op de foto neem dan contact op voor mogelijkheden en prijzen.

Dit was de blog weer voor deze week, maar stay tuned binnenkort meer.

Fijne avond

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x