Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Het is niet vaak dat ik mee doe met een fotochallenge en zeker niet als het al te lang duurt, niet omdat ik het niet leuk vind maar omdat ik niet elke tijd heb om foto’s te maken. Maar voor de #nldazuu50mmchallenge heb ik een uitzondering gemaakt. In deze challenge is het de bedoeling om 50 dagen achterelkaar een foto op facebook te plaatsen die geschoten is met een 50mm prime lens. Inmiddels ben ik bij dag 19 en wilde langs deze weg de foto’s van mij in deze challenge laten zien.

Dan nog even het volgende, ik heb nieuwe visitekaartjes laten maken omdat de gegevens op de oude kaartjes niet meer correct waren. Henriëtte heeft ze ontworpen en heeft voor mij een leuk speels creatief ontwerp gemaakt. Ik ben er erg blij mee en  ik heb al veel positieve reacties gehad.

Vind je het nu leuk wat ik doe en laat zien dan kun je me onder andere volgen via facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Follow my blog with Bloglovin.

tot de volgende blog

Robert

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: