Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Enige tijd geleden, op 11 augustus om precies te zijn ben ik met de fotoclub van 055 photowalks op pad geweest om de melkweg te fotograferen. Voor mij was dit de eerste keer dat ik dit probeerde en ligt ver buiten mijn comfort zone.

Voor een deel zat de bewolking behoorlijk in de weg, maar desondanks heb ik een paar plaatjes van het laatste stukje van de melkweg kunnen maken en nog wat andere nachtplaatjes

Natuurlijk kon ik het ook niet laten om photoshop te gebruiken om de plaatjes ietwat op te leuken. door afbeeldingen met elkaar te combineren oftewel een compositie te maken. Zoals bij onderstaande foto.

Dit is de haven van Wageningen  hier heb ik de lucht vervangen door de sterrenhemel en daarna de spiegeling gemaakt. Ik vind hem supertof geworden. 

In bovenstaande foto heb ik de voorgrond erin geshopt, ook deze vind ik goed gelukt hoewel ik deze minder mooi vind dan de voorgaande.

Het is een leuke avond / nacht geweest en zeker voor herhaling vatbaar dan hopelijk betere omstandigheden op wellicht een andere locatie.

Vind je het nu leuk wat ik doe en wil je op de hoogte blijven volg me dan op de Social media zoals  facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Volg me via Bloglovin.

Wil je ook een keer op de fotoo neem dan contact op voor mogelijkheden en prijzen.

Dit was de blog weer voor deze week, maar stay tuned binnenkort meer.

Fijne avond

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x