Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

De afgelopen week zijn er een aantal leuke dingen voorgevallen op fotografie gebied, hoe en wat vertel ik jullie later als de details allemaal duidelijk zijn maar dat het leuk en ook spannend is een feit.

Bijna 2 weken geleden al weer ben ik bij de aankomst van de DGR (distinguished gentlemens ride geweest om daar wat plaatjes te schieten van mensen en motoren, toen was het overigens nog wel lekker weer. De foto’s staan in mijn portfolio onder het evenementen kopje. Maar hieronder laat ik een kleine selectie van deze plaatjes zien.

De rest van de foto’s kun je hier vinden en ik zou zeggen als je het nog niet hebt gedaan neem dan even een kijkje.

Vorig jaar Juni heb ik een luxe bureaustoel gekocht bij bureaustoel24.nl via Bol.com met een jaar garantie. Nu was twee weken geleden de gasveer lek en kon ik niet meer fatsoenlijk zitten zonder de hele tijd naar beneden te zakken. Dus ik een mailtje gestuurd en kreeg binnen een uur antwoord terug dat ze een nieuwe gasveer op gingen sturen welke ik 2 dagen later in huis had. Chapeau Bureaustoel24 wat een superservice.

Ook al weer bijna 2 weken geleden heb ik een supervette monitor gekocht bij de Media Markt, ze hadden een kortingsactie en kon zo voor een leuke prijs een ultra wide monitor aanschaffen.

Hier kun je zien hoe ik dit bericht aan maken ben

Ik ben natuurlijk als een kind zo blij met dit scherm. O ja bijna vergeten dat ik ook nog een boswandelingetje gedaan had met Kyan, op zoek naar de paddestoelen. Was helaas niet zo’n success maar we hebben wel weer lol gehad. Volgend weekend maar weer eens kijken misschien dan even de ginkelse hei op. Dit weekend gaat niet omdat we bij mijn ouders op bezoek gaan want die waren afgelopen woensdag 50 jaar getrouwd en dat moet natuurlijk gevierd worden.

O, ja de paddestoelen

Ik wens jullie allemaal een heel goed weekend toe en ik jullie weer bij de volgende toch? en als je niet zo lang kan wachten kun je me volgen op facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Volg me via Bloglovin.

Heb je vragen of opmerking of wil je een keertje met mij op stap of wil je bijvoorbeeld een fotoshoot laat dan even een berichtje achter via de contact pagina of één van de sociale kanalen dan bespreken we de mogelijkheden en kosten (fotoshoot).

Groetjes en een Fijne avond

Robert

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x